Zenei programok

Klub koncertek

tovább

ESZI csarnok

tovább

ESZI park

tovább

Templomi koncertek

tovább

Klubkoncertek

 2018. július 2-8. 

A 26. fesztivál hagyományosan a hétfői klubkoncerttel indul, ahol többnyire fiatal helybeli előadók, zenekarok is bemutatkozhatnak. Csütörtöktől ismert hazai előadók jó hangulatú programjai következnek. Újdonság lesz „A jó ebédhez szól a blues!” péntek és szombat 12 órától a csarnok nyitásig. Hétvégén csarnok és park zárástól hajnalig a legkitartóbb fesztiválozóknak szól a zene péntektől hétfőig.

 

ESZI csarnok

 2018. július 6-7. 

Nagyszínpadi koncertek

Csütörtöktől szombatig, délutántól éjszakáig a megszokott helyszínen, az ESZI Csarnok nagyszínpadán folynak az események a hazai blues, jazz, rock zenei élvonal és a külföldi sztárok részvételével. A koncertekről – akárcsak az előző években – CD, DVD és televíziós filmfelvétel készül. 

 

Templomi koncertek

 2018. július 7. 

A hagyományokhoz híven a Gastroblues Fesztivál előadói közül néhányan a megszentelt hely szellemiségéhez illő rövid, meghitt hangulatú hangversenyt adnak kb. 15-15 perces időtartamban. 

A koncertekről, - akárcsak az előző években – hang- és filmfelvétel készül. Ezért elvárjuk a tisztelt közönségtől az alkalomhoz és helyhez méltó öltözködést és magatartást. Kérjük, hogy a templomban a mobiltelefonjaikat kikapcsolni szíveskedjenek. Kép- és hangfelvevő eszközöket ne használjanak! Előadás közben az ajtók zárva lesznek.

 

ESZI park

 2018. július 8. 

Szabadtéri koncertek

Az ingyenesen, belépő nélkül látogatható vasárnapi szabadtéri főzőversenyeken rendezett koncertekre szélesebb zenei kínálatból válogatunk, remélve, hogy a bluesrajongók mellett az igényes, könnyű műfaj, esetleg világzene hívei is találkozhatnak kedvenceikkel. 

 

Zenei kurzusok

 2018. július 6. 11. óra (ingyenes) 

A kísérőrendezvények sorát ezúttal is gazdagítja a péntek délelőtti zenei kurzus. Az elmúlt évben Benkő Zsolt tartott színvonalas előadást. Ez évben az Egyesült Államokban élő, pécsi származású énekes-gitáros Tommy Katona (ifj. Katona Tamás) tart zenei kurzust és gitárklinika bemutatót. Az előadás ingyenesen látogatható. Várjuk zenebarátok és zenészek jelentkezését.

 

A weblap készítője: Govern-Soft Kft.